Азиатски Вкусове: Кулинарно Пътешествие l

Азиатски Вкусове: Кулинарно Пътешествие l

by Юки Танака
Азиатски Вкусове: Кулинарно Пътешествие l

Азиатски Вкусове: Кулинарно Пътешествие l

by Юки Танака

Paperback

$40.63 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

С книгата "Азиатски Вкусове Кулинарно Пътешествие из Изтока" авторът Юки Танака ви предлага вълшебна възможност да се потопите в разнообразието на азиатската кухня. Тази книга ви отвежда на незабравимо кулинарно пътешествие през вкусовете на Япония, Китай, Тайланд и други далечни дестинации.

От изкушаващите суши и сашими до ароматните къри и пикантни ултравкусни ястия, "Азиатски Вкусове" ви разкрива тайните на подправките, техниките и традициите, които правят азиатската кухня така уникална.

С богат избор от рецепти, които представят разнообразието на азиатската кухня, тази книга ще ви вдъхнови да се завърнете към готварската маса и да създадете вкусни и автентични ястия от Изтока.

От ролките с ориз и свежите салати до вкусните десерти, "Азиатски Вкусове" ви приканва да изследвате кулинарните хоризонти на азиатската кухня и да се насладите на уникалните съчетания на вкусове и текстури.

Не пропускайте възможността да се потопите в света на азиатската кулинария с книгата "Азиатски Вкусове Кулинарно Пътешествие из Изтока".


Product Details

ISBN-13: 9781835509593
Publisher: Not Avail
Publication date: 09/01/2023
Pages: 228
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.48(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews