Бавно Готвене: Вкусни Рецепти за Разкошни 

Бавно Готвене: Вкусни Рецепти за Разкошни 

by Елена Димитрова
Бавно Готвене: Вкусни Рецепти за Разкошни 

Бавно Готвене: Вкусни Рецепти за Разкошни 

by Елена Димитрова

Paperback

$40.85 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Добре дошли в света на уютното и вкусно бавно готвене с книгата "Бавно Готвене Вкусни Рецепти за Разкошни Ястия" от автор Елена Димитрова. Тази книга е покана да се потопите в магията на дългото и внимателно готвене, където ароматите се развиват постепенно и вкусовете се сливат в хармония.

Елена Димитрова, опитен готвач и поклонник на бавното приготвяне, споделя своите най-добри рецепти, които ще превърнат вашия кулинарен опит в удоволствие. От супи и гуляши до печени ястия и десерти, в тази книга ще намерите идеи за всяко настроение и всяка вкусова предпочитание.

"Бавно Готвене" не само ви представя рецепти, но и ви въвежда в ритъма на спокойствието и творчеството. С помощта на тази книга ще се научите да създавате ястия, които изискват време и внимание, но се отплащат с невероятни вкусове и удовлетворение.

Отделете време за себе си и за близките си, докато създавате кулинарни шедьоври с "Бавно Готвене Вкусни Рецепти за Разкошни Ястия" от Елена Димитрова. Подарете си незабравими моменти на наслада и съживяване чрез храната.


Product Details

ISBN-13: 9781835506493
Publisher: Not Avail
Publication date: 08/18/2023
Pages: 226
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.48(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews