Бавното Готвене: Вкусни Ястия, Готвени с Лю&#

Бавното Готвене: Вкусни Ястия, Готвени с Лю&#

by Анна Великова
Бавното Готвене: Вкусни Ястия, Готвени с Лю&#

Бавното Готвене: Вкусни Ястия, Готвени с Лю&#

by Анна Великова

Paperback

$40.82 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Добре дошли в света на бавното готвене с книгата "Бавното Готвене", подписана с името Анна Великова. Тази книга е вашият спътник към изкушенията на храненето, които се развиват бавно, под внимание и любов.

Анна Великова, страстен готвач и знаток на бавното готвене, ви показва как да създадете вкусни и удивителни ястия, които ще ви запълнят с чувство за удоволствие. Ще научите как да използвате времето в полза на вкуса и текстурата на вашите ястия.

"Бавното Готвене" е повече от книга с рецепти - тя е своеобразен обряд, при който храната се превръща в изкуство. Тази книга ще ви научи как да готвите със стил и внимание към всеки детайл.

Независимо дали сте опитен готвач или начинаещ, тази книга ви предоставя инструментите и знанието, за да създадете невероятни ястия с бавното готвене. Ще научите как да комбинирате съставките с майсторство и как да приготвите ястия, които ще впечатлят всички.

С "Бавното Готвене" ще откриете удоволствието от приготвянето на храна и ще се наслаждавате на ароматите и вкусовете, които се развиват с бавното готвене.


Product Details

ISBN-13: 9781835597231
Publisher: Not Avail
Publication date: 10/04/2023
Pages: 226
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.48(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews