Бавното Готвене на Вкусове: Книга с Рецепт

Бавното Готвене на Вкусове: Книга с Рецепт

by Мария Петрова
Бавното Готвене на Вкусове: Книга с Рецепт

Бавното Готвене на Вкусове: Книга с Рецепт

by Мария Петрова

Paperback

$40.33 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

"Бавното Готвене на Вкусове Книга с Рецепти за Начинаещи" ви поканва в света на удоволствието от бавното готвене, директно във вашата кухня. Със сърце и практичен подход, тази книга ще ви научи как да приготвяте вкусни ястия чрез този метод, дори ако сте начинаещи кулинари.

Мария Петрова, обичаща експериментите в кухнята и ентусиастка по бавното готвене, ще бъде вашето ръководство през тази кулинарна реформа. С инструкции, които са лесни за следване, ще научите как да приготвяте вкусни и питателни ястия, които се готвят бавно и се наслаждават дълго.

Без значение дали сте начинаещи в готвенето или просто искате да опитате нов начин на приготвянето на храната - "Бавното Готвене на Вкусове" е вашият ключ към този метод. Подгответе се за усещане на вкусове и аромати, които оживяват след дълъг процес на готвене.

Тази книга ще ви научи на техниките и рецептите за бавно готвене - от супи до готвени на ниска температура ястия. С нея, вашата кухня ще се превърне в източник на вкусни и хранителни изживявания.


Product Details

ISBN-13: 9781835503652
Publisher: Not Avail
Publication date: 08/09/2023
Pages: 224
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.47(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews