Бързо и Вкусно: Рецепти за Микровълнова Го

Бързо и Вкусно: Рецепти за Микровълнова Го

by Мария Петрова
Бързо и Вкусно: Рецепти за Микровълнова Го

Бързо и Вкусно: Рецепти за Микровълнова Го

by Мария Петрова

Paperback

$39.44 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

"Бързо и Вкусно Рецепти за Микровълнова Готварска Книга" е кулинарна находка, която ще ви покаже как да използвате микровълновата печка за приготвяне на вкусни ястия в минимално време. Авторката Мария Петрова представя невероятни рецепти, които ще ви позволят да създадете храна със запомнящ се вкус и текстура само с няколко простички стъпки.

От бързи закуски до основни ястия и дори сладки изкушения, тази книга ще ви вдъхнови да се разиграете със своите вкусови предпочитания и да създадете неотразими ястия, без да използвате традиционни готварски методи.

"Бързо и Вкусно Рецепти за Микровълнова Готварска Книга" ще ви покаже как да използвате микровълновата печка по иновативен начин, като същевременно запазите хранителната стойност и вкусовите качества на ястията. От здравословни опции до изобилие от вкусове и текстури, тази книга има всичко необходимо, за да се насладите на вкусна храна в своето ежедневие.

Разнообразието от рецепти, представени в книгата, ще ви помогне да разширите граници на възможностите си в кухнята и да се насладите на нови вкусови комбинации. С "Бързо и Вкусно Рецепти за Микровълнова Готварска Книга" вие ще станете майстор на микровълновата кулинария и ще имате възможността да приготвяте изискани ястия за вашите близки и гости.

Открийте света на кулинарното съвършенство с "Бързо и Вкусно Рецепти за Микровълнова Готварска Книга" и превърнете вашата микровълнова печка във вашата секретна оръжия за вкусни ястия.


Product Details

ISBN-13: 9781835198056
Publisher: Not Avail
Publication date: 07/12/2023
Pages: 222
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.47(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews