Веганска Гурме Кухня: Вкусни и Съвършено Б

Веганска Гурме Кухня: Вкусни и Съвършено Б

by Анна Иванова
Веганска Гурме Кухня: Вкусни и Съвършено Б

Веганска Гурме Кухня: Вкусни и Съвършено Б

by Анна Иванова

Paperback

$40.62 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Заповядайте във вълнуващото кулинарно приключение с книгата "Веганска Гурме Кухня Вкусни и Съвършено Балансирани Рецепти" от автор Анна Иванова. Тази книга ви предлага възможността да откриете разнообразни и вдъхновяващи рецепти, които ще ви убедят, че веганската кухня може да бъде истинско кулинарно изживяване.

Анна Иванова, известен веган кулинар и страстен здравословен хранител, ви насочва как да съчетаете богатството на растителните продукти с креативните подходи към готвене. В книгата ще откриете рецепти за вкусни ястия, които не само ще ви накарат да се насладите на храната, но и ще ви помогнат да поддържате здравословен начин на живот.

"Веганска Гурме Кухня" не само предлага вкусни рецепти, но и споделя съвети за балансирано хранене и правилно използване на вегански продукти. От вкусни супи и салати до изискани гурме десерти, тази книга ще ви покаже, че веганската кухня може да бъде изключително разнообразна и изкусителна.

Присъединете се към Анна Иванова в нейното стремление да ви научи как да създавате хранителни майсторства, които не само задоволяват вкусовете, но и подхранват тялото ви. Открийте радостта на веганската гурме кухня и се насладете на нов начин на готвене и хранене.


Product Details

ISBN-13: 9781835506479
Publisher: Not Avail
Publication date: 08/18/2023
Pages: 220
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.46(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews