ГРЪЦКАТА ОДИСЕЯ НА КИСЕЛОТО МЛЯКО

ГРЪЦКАТА ОДИСЕЯ НА КИСЕЛОТО МЛЯКО

by Тодор Кодуков
ГРЪЦКАТА ОДИСЕЯ НА КИСЕЛОТО МЛЯКО

ГРЪЦКАТА ОДИСЕЯ НА КИСЕЛОТО МЛЯКО

by Тодор Кодуков

Paperback

$41.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Добре дошли в очарователния свят на гръцкото кисело мляко! В тази готварска книга ви каним да се впуснете в кулинарно приключение, което отпразнува гъвкавостта и здравословната доброта на тази любима млечна наслада. От купи за закуска до пикантни ястия и от пищни десерти до освежаващи напитки, гръцкото кисело мляко е универсална съставка, която добавя кремообразна и питателна нотка към всяко ястие.

Гръцкото кисело мляко, със своята богата и кадифена текстура, се превърна в основен продукт в кухните по целия свят. Известно със своя пикантен вкус и пробиотични ползи, гръцкото кисело мляко предлага безброй възможности за създаване както на здравословни, така и на снизходителни кулинарни шедьоври. В тази готварска книга ви каним да се присъедините към нас в едно пътуване, в което гръцкото кисело мляко заема централно място, вдъхновявайки ви да прегърнете кремообразния му потенциал във всяко хранене от деня.

На тези страници ще откриете съкровищница от възхитителни рецепти, които демонстрират гъвкавостта на гръцкото кисело мляко. От наситени с протеини смутита и парфета до пикантни дресинги и дипове, и от успокояващи супи и маринати до декадентски десерти и замразени лакомства, ние подбрахме колекция, която ще задоволи всички вкусови рецептори и диетични предпочитания. Независимо дали сте човек, който се грижи за здравето си,

Но тази готварска книга е нещо повече от компилация от рецепти. Ние също така навлизаме в света на гръцкото кисело мляко, споделяйки неговата история, ползи за здравето и съвети за избора и използването на тази възхитителна съставка. Ще ви преведем през различните видове гръцко кисело мляко и ще ви научим как да си приготвяте сами у дома, което ще ви позволи наистина да персонализирате изживяването си с кисело мляко. С нашите полезни съвети и заместители ще можете да адаптирате рецептите, за да отговарят на вашите хранителни нужди и предпочитания.


Product Details

ISBN-13: 9781835648490
Publisher: Not Avail
Publication date: 10/06/2023
Pages: 226
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.48(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews