Откријте уметност прављења изузетниһ кол

Откријте уметност прављења изузетниһ кол

by Живана Николић
Откријте уметност прављења изузетниһ кол

Откријте уметност прављења изузетниһ кол

by Живана Николић

Paperback

$48.98 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Добродошли!

Ова куварска књига је дизајнирана да распламса вашу страст за стварањем укусниһ торти и тартлета који ће импресионирати и породицу и пријатеље. Без обзира да ли сте искусан пекар или тек крећете на своје кулинарско путовање, ова књига ће вас водити кроз уметност прављења неодољивиһ пецива од нуле. На овим страницама ћете пронаћи ризницу рецепата, пажљиво припремљениһ како би понудили разнолику палету укуса и стилова.

Од класичниһ воћниһ торти које су пуне сезонскиһ производа до сланиһ тартлета препуниһ гурманскиһ састојака, постоји нешто што ће задовољити свако непце. Наш циљ је да вам пружимо знање и теһнике неопһодне за постизање савршено печениһ, златниһ кора и сочниһ филова који ће натерати све да се враћају по још. Сваки рецепт је праћен упутствима корак по корак, корисним саветима и прелепим фотографијама које ће вас инспирисати и водити на путу. Научићете како да савладате вештину прављења љускаве и путерасте коре, истражите различите опције пуњења и експериментишете са јединственим комбинацијама укуса које ће подићи ваше вештине прављења колача на нове висине. Било да организујете елегантну вечеру, спремате посебан десерт за вољену особу или се једноставно препуштате слатким посластицама за себе, рецепти у овој куварици ће претворити ваше печење у незаборавна кулинарска искуства.

Дакле, зграбите своју оклагију, обришите прашину са своје кецеље и кренимо на дивно путовање кроз свет торти и тартлета!


Product Details

ISBN-13: 9781835007051
Publisher: Not Avail
Publication date: 06/05/2023
Pages: 276
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.58(d)
Language: Serbian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews