11.22.63

11.22.63

by Stephen King
11.22.63

11.22.63

by Stephen King

eBook

$13.51 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Dallas, 1963. november 22.
Három lövés dördül. John F. Kennedy, az Egyesült Államok elnöke halott.
„Pörög egy tízcentes, és tótágast áll a világ. Ki tudhatja, mikor múlik egy pillanaton az élet, és miért?”
Jake Epping kisvárosi angoltanár, jóképű, művelt, harmincas fiatalember. Amikor a gimnázium felnőtt angol kurzusán „A nap, amelyen megváltozott az életem” címmel íratott dolgozatokat javítja, elé kerül a pedellus fogalmazása: Harry Dunning ötven évvel azelőtt valahogyan túlélte, ahogy az apja lemészárolta a tulajdon családját. Jake teljesen odavan... ám kisvártatva még nagyobb titok birtokába jut, amikor öreg barátja, Al, az egyik helyi bisztró tulajdonosa azzal a bizarr kéréssel áll elő, hogy előzze meg azt az eseményt, amelytől ő Amerika és a világ romlását datálja: akadályozza meg Lee Harvey Oswaldot Kennedy elnök meggyilkolásában. Hogy hogyan? Egyszerű. Lépjen át a bisztró spájzában nyíló időkapun, és térjen vissza a nagy amerikai kocsik, Elvis Presley és az általános dohányzás korába. Jake az idő előrehaladtával nem tudja eldönteni, áldja-e vagy átkozza Alt, amiért erre a küldetésre rávette, azt azonban egyre biztosabban tudja, hogy a múltban vagy a jövőben szeretne-e élni.
Stephen King regénye nem pusztán zseniális időutazás és páratlanul izgalmas, váratlan fordulatokban gazdag történet, hanem a véletlenről, a választásainktól és a sorsról szóló tűnődés is. Letehetetlen.


Product Details

ISBN-13: 9789634054603
Publisher: Európa Könyvkiadó
Publication date: 04/19/2016
Series: 11.22.63
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 856
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

About The Author
Few authors have tapped into our secret fears as adeptly as Stephen King, Master of the Macabre and one of the most widely read novelists writing today. With his trademark blend of fantasy, horror, and psychological suspense, this prolific and immensely popular contemporary writer continues to remind us that evil is still a potent force in the world.

Hometown:

Bangor, Maine

Date of Birth:

September 21, 1947

Place of Birth:

Portland, Maine

Education:

B.S., University of Maine at Orono, 1970
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews